Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

DARQAnieuws 146 van 6 januari 2022

DARQAnieuws 146 van 6 januari 2022
U ontvangt deze email als lid van DARQA.en/of abonnee op onze Nieuwsbrief
WebLogo455x127
DARQAnieuws 146 van 6 januari 2022
Beste {cbtag:cbapi_formatname|info:receiver}
In deze nieuwsflits
  • NIEUWJAARSWENS
  • CALL FOR ABSTRACTS: European QA Congress, mei 2022 (online)
  • CONTRIBUTIENOTA: Lidmaatschap 2022

Het DARQA-bestuur en de leden van de commissies wensen je een goed 2022!

DARQA organiseert ook dit jaar weer interessante bijeenkomsten en we hopen jullie dan ook regelmatig tegen te komen.

 


 

De RQA organiseert in mei 2022 tesamen met een aantal andere Europese kwaliteitsorganisaties, waaronder DARQA, het online European QA Congress.

 

Het European QA Congress zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

 

Aangezien DARQA een van de mede-organisatoren is, is dit een uitgelezen kans om er voor te zorgen dat het programma onderdelen bevat waarvan wij vinden dat die meerwaarde hebben. De manier om dat te doen is door het indienen van een abstract: een voorstel voor een presentatie of workshop of een combinatie daarvan over een specifiek onderwerp.

 

Abstracts kunnen ingediend worden via deze LINK en moeten uiterlijk 21 januari 2022 ontvangen zijn.

 

Mocht je je nou afvragen of het idee dat je hebt wel geschikt is om tijdens het congres aan bod te komen en je wilt het daar eerst eens over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met het DARQA-bestuur via het emailadres voorzitter@darqa.org en we denken graag met je mee.

 

Zou je wel een presentatie over een specifiek onderwerp in het programma willen zien omdat je daar meer over wilt weten maar voel je je niet geroepen om zelf een presentatie te geven? Laat dat weten via het emailadres voorzitter@darqa.org en we gaan kijken of we dat in het programma op kunnen nemen. 

 


 

De contributienota ter voldoening van de DARQA-contributie voor het jaar 2022 is 5 Januari verzonden. Wij verzoeken jullie er bij het voldoen van de contributie rekening mee te houden dat het DARQA-lidmaatschap persoonlijk is en dat bij overmaking van het verschuldigde bedrag duidelijk is voor welk lid de contributie betaald wordt. Vergeet niet het DARQA factuurnummer te vermelden op de betaling.Meer informatie:

LinkedINlogo

Bezoek de website van DARQA: https://www.darqa.org/

 

 

Indien u de nieuwsbrief en informatie van de DARQA niet meer wilt ontvangen? Unsubscribe

Email built with AcyMailing