Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

DARQA Nieuwsflits 151: OECD document: Cloud Computing and GLP

DARQA Nieuwsflits 151: OECD document: Cloud Computing and GLP
U ontvangt deze email als lid van DARQA.en/of abonnee op onze Nieuwsbrief
WebLogo455x127
DARQAnieuws 151 van 9 juni 2022
Beste {cbtag:cbapi_formatname|info:receiver}
In deze nieuwsflits

  • UITNODIGING commentaar op OECD document: Cloud Computing and GLP
  • AANKONDIGING: ENISA Cyber Health Week

 


De OECD heeft een nieuw concept GLP-document ?Draft Advisory Document No. 17, Supplement No.1: Cloud Computing and GLP? op hun website geplaatst (zie link: public comment website) en gevraagd om commentaar.

 

Hierbij willen we alle DARQA-leden graag in de gelegenheid stellen om commentaar te leveren op dit document en het gezamenlijke commentaar in te dienen bij IGJ, zoals door hen verzocht.

 

Als je ervaring hebt met opslag van GLP-gegevens in de cloud en commentaar wilt leveren, neem dan contact op met Christine Mitchell, lid van de GLP-commissie, via email: christine.mitchell@christalisqadvice.com. Zij verzamelt de gegevens en verwerkt het commentaar.

Graag aangeven in de email welk type cloud systeem gebruikt wordt om je GLP-gegevens op te slaan. De eerst ronde van DARQA-opmerkingen wordt op 16 juni verzameld.


ENISA Cyber Health Week

 

Van 6 t/m 12 juni 2022 is het ENISA Cyber Health Week. Een week waarin cyber  gezondheid centraal staat. Het vinden, monitoren en managen van ?cybersecurity vitals? is hierbij cruciaal met focus op het op tijd vinden en tegengaan van ?phishing? aanvallen en de beste manieren om ?cyber hygiene? te waarborgen.

Klik op deze link om direct naar de site te gaan: Cyber Health Week ? ENISA (europa.eu)

 

 

Meer informatie:

LinkedINlogo

Bezoek de website van DARQA: https://www.darqa.org/

 

 

Indien u de nieuwsbrief en informatie van de DARQA niet meer wilt ontvangen? Unsubscribe

Email built with AcyMailing