Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

DARQA Nieuwsflits 160: evenementen 2023

DARQA Nieuwsflits 160: evenementen 2023
U ontvangt deze email als lid van DARQA.en/of abonnee op onze Nieuwsbrief
WebLogo455x127
DARQAnieuws 160 van 20 dec 2022
Beste
In deze nieuwsflits

  • AANKONDIGING: hybride! GxP-themadag “Cybersecurity en data integrity; waar moet je op letten” - deel 2, vervolg van 14 oktober 2022, 27 januari 2023
  • AANKONDIGING: Dutch ATMP Summit - Progress, 15 maart 2023, korting voor DARQA-leden    

Op vrijdag 27 januari 2023 organiseert DARQA, samen met OpenNovations en een paar andere partijen een hybride GxP-themadag met de focus op ICT met als titel:

 

“Cybersecurity en data integrity; waar moet je op letten” – deel 2

 

De themadag is net als de vorige keer gericht op het aan de hand van GAMP5 2nd edition geven van praktische informatie en handvatten voor groepen die niet direct affiniteit of diepgaande kennis met het IT werkdomein van cybersecurity en data integrity hebben.
De insteek is dat we met de deelnemers op een zo interactief mogelijke wijze door de onderwerpen lopen en hen wegwijs maken in hoe deze vrij technische/abstracte onderwerpen voor hen te verifieren zijn bij hun interne IT/externe leveranciers.

 

De onderwerpen zijn met name GAMP5 Second Edition, cyber security, data integrity en audit trail review, mogelijk aangevuld met agile en paperless validation strategies.

 

De meeting zal zowel “face to face” plaatsvinden alsook online. DARQA wil graag zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om dit evenement bij te wonen.

 

Datum en tijd
Vrijdag 27 januari 2023, 09.00 – 18.00 uur

 

Locatie
Live
Wordt nog bekend gemaakt
Online
Zoom meeting

 

Programma
Wordt nog bekend gemaakt

Uiteraard is er ook ruimte in het programma voor het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe onbekenden onder het genot van de nodige versnaperingen, in ieder geval live.
Online wordt de invulling hiervan aan de deelnemers zelf overgelaten.

 

Deelname
Aan dit live evenement kunnen niet-DARQA-leden deelnemen na overschrijving van € 100,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. NAAM deelnemer en ICT270123LIVE. De overschrijving van € 100,- moet uiterlijk woensdag 25 januari 2023 ontvangen zijn door DARQA.

Niet-DARQA-leden kunnen online deelnemen aan dit evenement na overschrijving van € 50,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. NAAM deelnemer en ICT270123ONLINE. De overschrijving van € 50,- moet uiterlijk woensdag 25 januari 2023 ontvangen zijn door DARQA.

Niet-DARQA-leden die een bewijs van betalen willen ontvangen kunnen daartoe een email sturen aan penningmeester@darqa.org.

De namen van de deelnemers aan de themadag zullen op de website zichtbaar zijn voor de andere deelnemers.

 

Inschrijven kan via de DARQA-website. 

Dit jaar organiseert Progress, Experts in Life Sciences, voor de tweede keer de Dutch ATMP Summit, die gehouden wordt op woensdag 15 March 2023.

 

Deze tweede editie van de Dutch ATMP Summit richt zich op vernieuwingen in ATMPs. Het programma duurt een hele dag. Diverse vertegenwoordigers uit de life science industry presenteren hun bevindingen opgedaan bij het produceren van cel therapie producten. Deze dag ligt de nadruk bij de presentaties en voorbeelden op onder andere het standardiseren van de “Chain of Custody”, effectieve microbiologische controle strategieën en alternatieve methodes voor bevestigde cell therapie producten.

 

Zie voor informatie en aanmelden deze link: https://www.dutchatmpsummit.com/

 

DARQA leden krijgen 20% korting. Leden kunnen de kortingscode opvragen door een email te sturen naar het emailadres: voorzitter@darqa.org.
Vervolgens kunnen ze op de website in het vak “comments” op het aanmeldingsformulier de verkregen kortingscode vermelden.

 

Meer informatie:

LinkedINlogo

Bezoek de website van DARQA: https://darqa.org/

 

 

Indien u de nieuwsbrief en informatie van de DARQA niet meer wilt ontvangen? Unsubscribe

Email built with AcyMailing