De DARQA biedt ondernemers welke lid zijn van de DARQA de mogelijkheid voor een presentatie op onze website van uw bedrijf waardoor onze leden u snel en eenvoudig kunnen vinden indien zij zoeken voor commerciële ondersteuning.

De kosten voor opname in het overzicht van ondernemingen bedraagt € 50 per jaar; bestuursleden zijn vrijgesteld van kosten voor vermelding.

Download het aanvraagformulier en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in. U krijgt dan een bevestiging en nota per mail toegestuurd. Zodra de nota betaald is, zorgt de webmaster van de DARQA site dat uw bedrijf opgenomen wordt in het overzicht van consultants.

Triskelion LOGO

Voor de afdeling Quality, Health & Safety, Environment (QHSE) zijn wij op zoek naar een

Senior GLP Quality Assurance Auditor

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anja van Strien, Afdelingsmanager QHSE, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer +31 88 866 3016.

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van referentie: 1763.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Evenementen

evenementDe DARQA en haar commissies organiseren bijeenkomsten voor leden en niet-leden

 

Evenementen programma