DARQA (Dutch Association of Research Quality Assurance - 1981) is een organisatie van kwaliteitsmedewerkers werkzaam in de Life Sciences sector in de Benelux.

De MISSIE van DARQA is het bevorderen van kwaliteitszorg in de Life Science sector in de Benelux door een relevante gesprekpartner te zijn voor bedrijfsleven, overheid en zusterorganisaties op het gebied van kwaliteitszorg en regelgeving.

 Dit doet DARQA door:

-          het organiseren van themadagen, workshops en/of kortere netwerkbijeenkomsten, de zogenaamde cafés, waar leden elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen;

-          het verstrekken van informatie via deze website en het uitgeven van nieuwsbrieven;

-          het beoordelen en becommentariëren van nieuwe wet- en regelgeving;

-          onderhouden van externe contacten met inspectoraten en zusterorganisaties;

-          het participeren in (inter)nationale fora en symposia.

DARQA organiseert regelmatig bijeenkomsten voor haar leden over actuele thema's en nodigt daarbij ook van belang zijnde autoriteiten uit, zoals Inspectie van de Gezondheidszorg (GCP,GLP,GMP).

De bijeenkomsten zijn soms ook toegankelijk voor niet-leden van DARQA, al naar gelang het onderwerp.

Triskelion LOGO

Voor de afdeling Quality, Health & Safety, Environment (QHSE) zijn wij op zoek naar een

Senior GLP Quality Assurance Auditor

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anja van Strien, Afdelingsmanager QHSE, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer +31 88 866 3016.

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van referentie: 1763.

DARQA Logo Regulatory Focus GroupDe DARQA Regulatory Focus Group heeft tot doel het becommentariëren en reviewen van nieuwe regelgeving, concept-guidelines en richtlijnen in revisie.

DARQA leden die betrokken willen worden bij de evaluatie en becommentariëring van nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving kunnen zich HIER aanmelden voor de Regulatory Focus Group op LinkedIN.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Evenementen

evenementDe DARQA en haar commissies organiseren bijeenkomsten voor leden en niet-leden

 

Evenementen programma