Selecteer de taal

DARQA - Algemene Leden Vergadering
 

Vrijdag, 20. April 2018, 09:30 - 10:00

Het DARQA bestuur bericht hierbij dat de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden zal worden op 20 april 2018. Aansluitend aan de ALV zal er een gecombineerde GCP/GMP-themadag met ondersteuning van de ICT-commissie gehouden worden.

De jaarverslagen 2017 en jaarplannen 2018 van de commissies en het financiële jaarverslag 2017 en de begroting 2018 worden op de website ter inzage ter beschikking gesteld. Tijdens de ALV is er gelegenheid tot het stellen van vragen. 

 

Locatie :  Regardz Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort
3818 EG
NL
https://berghotelamersfoort.nl/
Contact :  Robert Schilt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor DARQA leden. Graag willen wij je verwelkomen op deze DARQA bijeenkomst, meld je nu aan voor deelname. Eerst even inloggen om je aan te melden voor deelname.
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties