Selecteer de taal

CBG Collegedag 2017: Dilemma's
 

Woensdag, 07. Juni 2017

CBG Collegedag 2017: Dilemma's

Bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) komen regelgeving en wetenschappelijke vernieuwing samen. Een punt waarop gemakkelijk dilemma's ontstaan en waar het lastig is om keuzes te maken. ‘Dilemma's’ is het thema van de CBG Collegedag 2017, die gehouden wordt op 7 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.

Schrijf u nu in voor de CBG Collegedag op woensdag 7 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de website van de CBG Collegedag 2017 staat het volledige programma. Hier kunt u zich aanmelden voor  de Collegedag en/of de afscheidsreceptie van Bert Leufkens en alvast een keuze maken voor het middagprogramma.

 

Contact :  Jaarbeurs in Utrecht
 
Inschrijving is mogelijk tot 31 mei 2017.
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties