Selecteer de taal

9e Business Improvent Event
 

Donderdag, 14. Juni 2018, 13:00 - 17:00

VOORAANKONDIGING

9e Business Improvent Event

Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement, NNK, organiseert op donderdag 14 juni 2018 het negende Business Improvement Event. Drie genomineerden voor de Award voor Business Improvement Manager van 2018 uit totaal verschillende bedrijven geven een inkijk in hun aanpak, hoe ze omgaan met uitdagingen, het gebruik van kwaliteitstools en hun doorbraken bij het doorvoeren van innovaties en de opbouw van hun bedrijf.

Genomineerden:

Jeroen Heijmans Beleidsadviseur HR - CSU
Best practice:
Innovatief HR-beleid
CSU investeert succesvol in de ontwikkeling van medewerkers. Jeroen Heijmans levert een wezenlijke bijdrage aan het HR-beleid van CSU, onder meer dankzij nadruk op verzuimpreventie in plaats van -beheersing, een cultuuromslag van ‘ziekmelden’ naar ‘wat kun je nog wél’ en het programma ‘Fris in je werk’ om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Barbra Eilers Improvement consultant - Tata Steel
Best practice:
Stakeholder engagement
Gebruikers van Barbra Eilers’ stakeholder engagement-methode ervaren dat projecten veel meer in flow komen. De praktische methode en de interactieve workshop helpen managers om stakeholders op een passende wijze te betrekken, de nieuwe situatie en/of werkwijze te borgen in de organisatie en daarmee de uitdagende doelstellingen van Tata Steel te bereiken.

Rob Schoenmakers Directeur en inspirator - Nova-Ratio
Best practice:
Jobcrafting in ICT
Nova-Ratio komt voort uit Sociaal Vitaal Ondernemen: nieuwe (business)verhoudingen in een veranderende wereld. Het project ‘Een baan in de ICT, daar kom je verder mee’ mikt op het invullen van ICT-vacatures in Zuid-Limburg. Niet op basis van cao-functieprofielen, maar met ‘jobcrafting’: kandidaten en werkgevers structureren sámen banen op basis van talent, competenties en motivatie.

Locatie :  6
 
NNK leden kunnen zich aanmelden via Mijn Activiteiten op de NNK website. Niet leden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties