DARQA - ALV
 

Vrijdag, 12. April 2019

Het DARQA bestuur nodigt u uit voor deelname aan:

Algemene Leden Vergadering (ALV)

De DARQA-ALV (Algemene Ledenvergadering) zal gehouden worden op vrijdag 12 april 2019. Tijdens deze ALV zullen 3 nieuwe bestuursleden gekozen worden. Dus als een van je goede voornemens is om een grotere rol binnen DARQA te willen spelen, GRIJP JE KANS!

Het bestuur komt een aantal keren per jaar een dagdeel bijeen en heeft daarnaast onderling contact door email.

Voor alle functies zoeken we mensen met een passie voor kwaliteit in de gezondheids-industrie en het uitdragen daarvan. Voor alle functies geldt dat je in principe voor 3 jaar wordt gekozen, met de mogelijkheid van een eenmalige herverkiezing voor 3 jaar in dezelfde functie.

Ervaring van de afgelopen jaren leert dat het uitvoeren van een bestuursfunctie tussen de 1 en  2 dagen per maand kost.

Het gaat om de volgende functies:

  • Voorzitter

De voorzitter zet, in samenwerking met de overige bestuursleden, de DARQA-strategie en de daarbij behorende beleidslijnen uit. Daarnaast fungeert de voorzitter als contactpersoon bij samenwerking met andere organisaties, zowel nationaal als internationaal. De voorzitter zit de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor. De voorzitter vormt, gezamenlijk met de secretaris en de penningmeester het dagelijks bestuur. De voorzitter kan, samen met de penningmeester financiƫle beslissingen nemen.

  • Secretaris

De secretaris verzorgt de agenda, notulen en actielijst van de bestuursvergaderingen en houdt de binnengekomen post in de mailbox bij en handelt deze af. Ook het coƶrdineren van de communicatie voor advertenties en de kalender behoort tot de activiteiten. Deze activiteiten worden gezamenlijk met de andere bestuursleden, de commissies of de webmaster uitgevoerd.

  • Bestuursvertegenwoordiger GMP-commissie

De bestuursvertegenwoordiger GMP-commissie is lid van de GMP-commissie en als zodanig vertegenwoordiger van de GMP-commissie tijdens bestuursvergaderingen en emailwisselingen tussen de bestuursleden onderling.  Je bent de contactpersoon die de belangen van de GMP-commissie behartigt in het bestuur en het bestuur op de hoogte houdt van de activiteiten van de GMP-commissie.

Als je voordat je jezelf voordraagt voor een van de functies eerst nog meer wilt weten, aarzel dan niet om de huidige bestuursleden de nodige vragen te stellen.

KOM MAAR OP ALS JE DURFT!

 

Locatie :  Nog nader vast te stellen
Contact :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor DARQA leden.
 
 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap