DARQA webinar: Mens vs Machine
 

Vrijdag, 26. Juni 2020, 14:00 - 15:00

“De kwaliteitsmedewerker in de digitale omgeving”

Een webinar gehost door Nancy Beers.

Nancy is verander-, en speelexpert. Graag neemt ze je in dit webinar mee over hoe je relevant en innovatief blijft binnen je vakgebied zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf verliest. Met alle automatisering die op ons af komt verandert ook het vakgebied wezenlijk. Waarin zit jouw toegevoegde waarde in een wereld waarin de focus steeds meer op het digitaal gereneren en analyseren van data ligt? In een interactieve sessie kan je ontdekken waar jouw échte waarde zit in kwaliteitsmanagement en wat verandering daarin betekent. Aangezien Nancy overtuigd is van de kracht van Playification in kennisoverdracht, gaat er uiteraard gespeeld worden!

Wanna play?

Programma

14.00 - 15.00 uur      Nancy Beers: Mens vs Machine, de kwaliteitsmedewerker in de digitale omgeving

Deelname
Deelname voor leden van DARQA is gratis. Na inschrijving voor deelname ontvang je de inloggegevens per email.

 
Aan dit evenement kunnen niet-DARQA-leden deelnemen na overschrijving van € 25,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. NAAM en DARQA webinar: Mens vs Machine. De overschrijving moet uiterlijk woensdag 24 juni 2020 ontvangen zijn door DARQA.
Registraties zijn nu gesloten
 
 
 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen en Radboudumc, zoekt ter versterking van de afdeling Quality Assurance:

QA Apotheker Coördinator
Quality Systems & Compliance

Voor meer informatie kijk op www.apotheekA15.nl of neem contact op met Chris Vermaat, QA Manager/QP(telefoon 0183-820800).
Geïnteresseerd in onze vacature? Stuur dan voor 19 maart 2021 een brief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap