Selecteer de taal

DARQA Webinar: Serialisatie
 

Vrijdag, 25. September 2020, 14:00 - 15:00

Op vrijdag 25 september 2020 organiseert DARQA een webinar over “serialisatie”. Serialisatie is in de EU een relatief nieuwe term in de wet- en regelgeving voor medicijnen op voorschrift die inhoudt dat elk in de EU verkocht item een uniek identificatienummer heeft dat wordt gecontroleerd vóór uitgifte van het medicijn aan een patiënt. Doel van serialisatie is de wereldwijde handel in illegale en namaak geneesmiddelen te stoppen en te voorkomen dat zulke “neppers” aan patiënten worden verstrekt. Ook in veel andere regio’s/landen is er regelgeving die hetzelfde doel beoogt of wordt er aan de invoering van zulke regelgeving gewerkt.

Uiteraard is er tijdens de webinar voldoende gelegenheid om vragen te stellen en/of je eigen ervaringen te delen met gebruikmaking van de chatbox.

 

Programma
Presentatie: Mieke Ernst

 

Deelname
Deelname voor leden van DARQA is gratis.

Aan dit evenement kunnen niet-DARQA-leden deelnemen na overschrijving van € 25,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. Webinar serialisatie 25 sep en NAAM. De overschrijving van € 25,- moet uiterlijk woensdag 23 september 2020 ontvangen zijn door DARQA.

 
Registraties zijn nu gesloten
 
 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties