Selecteer de taal

European QA Congress
 

Van Woensdag, 11. Mei 2022
Tot Donderdag, 12. Mei 2022

De RQA organiseert op 11 en 12 mei 2022 tesamen met een aantal andere Europese kwaliteitsorganisaties, waaronder DARQA, het online European QA Congress.

Het European QA Congress zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Aangezien DARQA een van de mede-organisatoren is, is dit een uitgelezen kans om er voor te zorgen dat het programma onderdelen bevat waarvan wij vinden dat die meerwaarde hebben. De manier om dat te doen is door het indienen van een abstract: een voorstel voor een presentatie of workshop of een combinatie daarvan over een specifiek onderwerp.

Abstracts kunnen ingediend worden via deze link:

https://therqa.typeform.com/to/tMNsTa1T?t

en moeten uiterlijk 14 februari 2022 ontvangen zijn.

Mocht je je nou afvragen of het idee dat je hebt wel geschikt is om tijdens het congres aan bod te komen en je wilt het daar eerst eens over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met het DARQA-bestuur via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we denken graag met je mee.

Zou je wel een presentatie over een specifiek onderwerp in het programma willen zien omdat je daar meer over wilt weten maar voel je je niet geroepen om zelf een presentatie te geven? Laat dat weten via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan kijken of we dat in het programma op kunnen nemen. 

 
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties