FIGON-Dutch Medicines Days 2014
 

Van Maandag, 6. Oktober 2014
Tot Woensdag, 8. Oktober 2014

Van 6 tot en met 8 oktober wordt de 16e editie van de FIGON Dutch Medicines Days (DMD) georganiseerd. Tijdens de DMD wordt het geneesmiddelonderzoek in al zijn veelzijdigheid belicht.

De multidisciplinaire aanpak gaat van farmacochemie tot farmacologie, van fundamenteel tot klinisch onderzoek, van molecuul tot patiënt, van regelgeving tot registratie. Dit alles dankzij de input van wetenschappelijke verenigingen, universitaire onderzoeksscholen, instituten, farmaceutische industrie en (semi)overheden. In de komende editie wordt meer aandacht besteed aan klinisch onderzoek. Er zullen sessies zijn over immuno-inflammatoire aandoeningen, infectieziekten, maar ook bijvoorbeeld over drug-safety. Verder organiseert het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) de sessie ‘Regulatory Science’ en voor het eerst wordt tijdens de Dutch Medicines Days de prestigieuze Galenusprijs uitgereikt. Woensdag staat in het teken van Personalised Medicines, waar de Dutch Clinical Trial Foundation onder andere een update geeft over haar Masterplan.

Tevens hebben FIGON en ICORD, de internationale organisatie voor zeldzame ziekten en weesgeneesmiddelen, de handen ineen geslagen en zij hebben op dinsdag 7 oktober en woensdag 8 oktober een gecombineerd programma samengesteld. Meer informatie kunt u vinden op de website www.icord2014.org.

De toegangsprijzen voor deelnemers zijn dit jaar substantieel verlaagd ten opzichte van voorgaande edities, wat het extra aantrekkelijk maakt om deel te nemen.

www.figondmd.nl – linkedin.figondmd.nl – www.twitter.com/figondmd

Locatie :  Reehorst in Ede
Contact :  www.figondmd.nl
 
 
 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap